Een berg verzetten begint met de eerste schep !

verbeter de wereld

Iedereen is ooit vol idealen begonnen aan de eerste baan. Je moet nog veel leren en vooral leren om je aan te passen aan de mores van het bedrijf. Een traineeship biedt de mogelijkheid om werk en leren te combineren, maar daarnaast ook je te verwonderen over organisatiecultuur en ingesleten routines, vaak met een directe lijn naar het management, zodat je ervaringen gehoord worden. Een waardevolle spiegel dus voor de organisatie én een goede manier om te leren reflecteren.

En voor de werkgever is een traineeship is een uitstekend middel om kwalitatief goede jongeren op de arbeidsmarkt te selecteren en hun capaciteit en frisse kijk op uw organisatie in te zetten en zo als bedrijf tot nog betere prestaties te komen.

Vanuit een jarenlange ervaring als decaan en projectleider van het traineeship Netwerkstad Twente (de vijf stedelijke gemeenten in Twente + Regio Twente) kan Kippers HRM Advies u van dienst zijn om een goed traineeprogramma te ontwikkelen.

Het traineeship van Netwerkstad Twente werd in 2011 door Nobiles uitgeroepen tot Beste Traineeship in de categorie Overheid.

Kippers HRM Advies
Laan van Westerkappeln 5
7437 XG Bathmen
telefoon: 0651 783 405
info@kippershrm.nl
KvK 55994679